El Coverbilleder El Coverbilleder Mobil

Vi graver for den grønne agenda

Etablering af Elkabler

Vi udfører gravning /skydning af elkabler uanset om det drejer sig om lavspændingskabler til bogligområder, højspændingskabler eller sætning 10kV-transformatorer. Vores el-afdeling er med hele vejen lige fra tilbudsafgavning, indhentning af myndighedstilladelser, til udførsel af gravning/skydning og evt. sætningen af tranformatorerne.

Det kræver en dybtgående forståelse af de tekniske krav og udfordringer, der er forbundet med at etablere el-kabler. Derfor sammensætter DKTV Anlæg til hver opgaver et team med de rette kompetencer hvor sikkerheden er i top og hvor vores medarbejdere har de nødvendige el sikkerhedskursuser, så alle projekter overholder de gældende regler og standarder.

 

Etableering Af Elkabler Etbalering Af Elkabler Mobil

Det er fantastisk, at DKTV Anlæg støtter op om den grønne omstilling

Hvem er teamet bag, der arbejder med at etablere grønne løsninger i DKTV Anlæg?

Mød Daniel, som til daglig er projektleder for el-afdelingen. Gennem et tæt samarbejde med sin formand og deres medarbejdere udfører de en bred palette af opgaver inden for etablering af elkabler og opsætning af 10 kV-transformatorer.

““Jeg synes det er spændende at være med til at starte en ny afdeling op fra bunden. Jeg nyder de udfordringer og muligheder, det giver at forme og udvikle afdelingen. Det er meningsfuldt at være med til at forme en fremtid, der prioriterer miljøvenlige teknologier og løsninger, og jeg synes, det er fantastisk, at DKTV Anlæg støtter op om den grønne omstilling.”

- Daniel , Projektleder for El afdelingen

Daniel El Projektleder Daniel El Projektleder Mobil
Etablering Af 10Kv Transformaator

Etablering af 10kV-transformator

Vi graver for alle el operatører og hjalp i foråret Ørstad med at sætte en 10kV-transformator. Vil du være den næste el operatør, der vil samarbejde om etablering af fx el kabler, så tøv ikke med at række ud.

Ræk ud her