Gravning Måling Kabel Dktv Anlaeg Gravning Måling Kabel Dktv Anlaeg Mobil

Job hos DKTV Anlæg

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere. Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os.

Du kan uploade dit cv og ansøgning til én af vores forskellige emnebanker - alt efter interesse. Her har de relevante chefer adgang til at tage din ansøgning i betragtning, hvis de skulle få en ledig stilling inden for det valgte område.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg uopfordret
Kabelarbejde Dktv Anlaeg Bubble Kabelarbejde Dktv Anlaeg Bubble Mobil

Her er plads til alle

Vi er en arbejdsplads med mange forskellige typer af mennesker. Og her er plads til alle. DKTV Anlæg danner rammen om vores fællesskab – og den ramme er vi er alle med til at skabe.

Hos DKTV Anlæg vil vi gerne have ”hele” mennesker. Det betyder, at der er plads til forskellige måder, at arbejde på, at der er god balance mellem privat- og arbejdsliv, og der er mange muligheder for udvikling i jobbet og på arbejdspladsen.

Gravearbejde Bil Dktv Anlaeg Bubble Gravearbejde Bil Dktv Anlaeg Bubble Mobil

Samtalen

Hvis din ansøgning har vores interesse, vil du blive kontaktet af DKTV Anlæg og indkaldt til en første samtale med den relevante leder.

Efter nøje overvejelse af den enkelte kandidats profil og præstationer, tilbyder vi stillingen til den bedst egnede kandidat.

Hvis du ikke bliver indkaldt til samtale, får du besked via mail.

 

Vi passer på dine oplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt og er kun tilgængelige for de medarbejdere, der er involveret i rekrutteringsprocessen, dvs. lederen af jobbet samt de HR-medarbejdere, der er tilknyttet jobopslaget.

Læs mere her